luni, 25 octombrie 2010

Glasul rasiunii


Lacrimile curg din ochii copiilor palestinieni neicetat.
Nu mai curgeti lacrimi..! Ne aflam acum in inima suferintei… .
Platim din ce avem, cu mare dorinta de a dobandi odata pacea, demascand omul razboinic si familia sa , instiintand lumea intreaga cu mareclaritate ca.. cine nu are un program ,voienta, si o orientare adevarata , pasnica , se va pierde pe el insusi, ajungand la pierzanie, si cine nu are ligatura cu pacea –nu stie tihnica raboiului , deoarece razboiul nu este un scop , iar atunci cand devine asa se va inchina spre terrorism si dezordine totala, ajungand ca viitorul devina neclar.
Nu ne resemnam in fata reactiilor negative , ceasu satanic nu-l dorim . Suferintele noastre ne indeamna sa privim in profunzime avand principiul: “ primul si ultimul cuvant sa fie pacea” .
Aceasta este glasul ratiunii inaiete de a scapa de sub control mai mult decat sa acapat . Ne dorim sa traim linstiti asigurand pentru noi si familiile celor ce doresc razboiul stabilitate si securitate.
Ne ingrijoreaza ce s-a petrecut in S.U.A, dar nimeni nu se ingrijoreaza si nu ia masur adevarate pentru ce s-a petrecut si ce se petrece la noi in tara sfanta Palestina, crime, maceluri si teroare. Aici noi intrebam : al cui este interesul..? credem ca este mana celor care au invatat sa fie criminali si teroristi de-a lungul istoriei, creiand di cand in cand o suferinta, ascunzand greselile lor cu scopul de a iesi din propria criza politica, economica sau sociala.
Civilzatia ,ciltura si sentimentele noastre ne imdeamna la iubire, pace, si dialog. Conda,nam insa crimele si terorismul .
“Criminalul acum sau mai tarziu , poate prin aceeasi metoda pe care a folosit-o atunci cand a comis crimele” scrie in cartea noastra , Coranul

2 comentarii:

  1. Domnule Jaber Ahmed sunt un domn in adevaratul sens al cuvantului,eu sunt foarte incantata ca v-am cunoscut,sunteti cel mai minunat om,dintre cei mai minunati de pe acest pamant....va iubesc cu tot sufletul!Cu mult respect si drag...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lacrimi curg si pe obrajii mei cititnd articolele dumneavoastra... Este pacat ca o tara atat de frumoasa pe care o putem vedea si in pozele prezentate de dumneavoastra este atat de greu incercata...InshaAllah ca intr-o zi toate suferintele sa fie inlocuite de bucurie. InshAllah ca si copiii palestinieni sa isi poata trai copilaria si sa nu fie maturizati mai curand decat trebuie. InshAllah ca intr-o buna zi, cat mai curand posibil, toata aceasta rautate sa inceteze si sa fie pace si in tara cea mai draga mie dupa tara mea de bastina...

    RăspundețiȘtergere