miercuri, 5 ianuarie 2011

Rautatea si Ura invinse de Iubire


Palestinienii, ca popor,n-au renuntat nici odta la libertate si independanta,cerind reintoarcerea la casele lor, dreptul la autodeterminare si consruirea statul lor independent,deoarece pacea nu poate exista sub umbra ocupatiei . virtutea acestei demnitati nationale , palestinienii nu si-au uitat nici o clipa dimnitatea umana, acea calitate deosebita care il pune pe om mai presus de regulile inferioare.
O stire B.B.C.-arabic news, a relatat ca soldatii israelieni au impuscat 13 palestirni demonstranti din satul Serda, la iesirea spre orasul Ramlallah in Cisiordania. Cu o zi inainte , tot aceasi agentie a relatat ,”ca un Palestinian a fost impuscat in Ierusalim.Familia acstuia a donat inima copilului lor unui israerlian dandu-I propiu- zis o a doua viata. Israelianul salvat, Egal Cohen, dorit sa-i intalneasca pe tatal si fratii lui Mazen Jolanii , palestinianul donator de inima , , sa le multumeasca si sa le arate recunestina lui , fiind foarte impresonat de gestul pe care l-a facut aceasta familie .tatal israelianului a declarat ca aceasta fapta ar trebui sa-I in vete pe toti sa-si schimbe comportamentul fata de semnii lor, obligandu-I moral sa contribuie la procesul de pace neincheiat inca.
Tatal palestinianului ucis a spus ca familia lui a vrut sa salveze o viata umana ca sa arate lumii intregi marea lor dorinta de a trai in pace si ca ura si rautatea ce-I inconjoara sa despara pentru totdeuna.
In acest scop au donat si renichii , si pancreasul pentru a salva altii evrei, crestini sau musulman fiindca cel mai important dreptul la viata . “Dreeptul de a pedepsi greselile oamenilor il are numai bunul Allah ,Dumnuzeu” a declarat el agentiei associated press.

2 comentarii:

  1. "cel fara de greseli sa ridice primul piatra" nu avem dreptul sa judecam pe cei din jurul nostru

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie ca tatal care si-a ingropat copilul,este un sfint,sau mult mai aproape de Allah decit cei mai multi dintre noi...
    Palestina...inima Lumii Arabe...decimata si spoliata de pamintul care-i apartine ,isi ingroapa zilnic fii si fiicele...
    In marea lui bunatate,Allah ,ne-a inzestrat in creatia lui cu discernamint...ne-a aratat calea dar ne-a lasat liberi,iar noi alegem sa urim,sa ucidem,sa furam...si mai ales sa tacem,la gindul ca poate noua nu ni se va intimpla...
    Eu am ales sa renunt la dreptul meu de a tacea...

    RăspundețiȘtergere