marți, 8 septembrie 2015

Suntem solidari impotriva terorii si a fanatismului

Ieri dimineata, vineri, pe data de 31 iulie "Ali Dawabsheh" un copil de 18 luni a fost omorat fiind ars de viu de bandele colonistilor israelieni ( extremisti ), dupa ce au dat foc casei parintilor lui din localitatea Duma de pe langa orasul Nablus.  




Este de mentionat ca in acest act de criminalitate realizat de acesti talhari cu sange rece au fost raniti grav tatal si fratele copilului, care se aflau in aceeasi casa. Poporul meu palestinian nu va cere decat solidaritatea umana prin a spune: "Nu terorismului", indiferent cum se numesc Isis, Colonisti, Al Qaida.... etc. 
Dorim sa scapam impreuna de acesti fanatici bolnavi din lumea noastra, pentru a trai in pace si siguranta.
Apreciem pozitia SUA care prin purtatorul sau de cuvant al Ministerului de Externe au condamnat vehement cu cele mai dure cuvinte, numind aceasta actiune un act de terorism impotriva familiei palestiniene. Purtatorul de cuvant a trimis condoleante statelor pe care le reprezinta catre familia lui Ali Dawabsheh.

Poporul palestinian nu doreste decat sa-si castige independenta lui, intr-un stat independent si suveran care a fost ocupat si inghitit de Israel. Decizia ONU, din 29 noiembrie 2012, ce a recunoscut Palestina ca stat sub observatie cu 138 de voturi PENTRU, cand SUA si Romania au fost impotriva, dar si decizia ce s-a aflat la infiintarea statului palestinian, care s-a numit la acea vreme "Divizarea Palestinei", prevad existenta unui stat palestinian si arata clar ca toti palestinienii, ce au ajuns de nevoie prin toata lumea, au dreptul de a avea un stat al lor, pe pamantul ce a apartinut si apartine familiilor lor.

Chemam lumea civilizata sa ajute poporul palestinian sa scape de sub ocupatia israeliana, sa declare independenta sa si sa se bucure de drepturile sale incontestabile. Actele teroriste si criminale impotriva palestinienilor trebuie condamnate de noi toti, pentru a pune capat ocupatiei acestui popor care este singurul ce a ramas in secolul 21 inca sub ocupatie straina, sub diferite pretexte, cu incalcarea drepturilor omului conform conventiei a 4-a de la Geneva si conform hotararilor internationale privind drepturile incontestabile ale cestui popor.

Va doresc o seara buna si nu pot sa fiu decat solidar cu poporul meu si impotriva actelor teroriste, indiferent de numele sub care acestea sunt afisate publicului larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu